Voor de vrijwilligers

19 april 2020

In de gemeente waar ik woon zijn veel vrijwilligers actief, die van tijd tot tijd een bedankje verdienen. Zodoende kreeg ik begin april dit berichtje doorgestuurd:

Welzijn Stichtse Vecht wil graag al haar vrijwilligers (560 in totaal) een hart onder de riem steken door een kaartje te sturen in deze lente.
Bij het kaartje willen we graag een tweede kaart doen zodat mensen ook een kaart naar een ander kunnen sturen. Krijg een kaart, geef een kaart principe. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons daarbij te helpen.
Dat zou kunnen door blanco ansichtkaarten A5 te maken. Op de voorkant kan dan een leuke afbeelding en/of spreuk komen te staan, misschien iets in de trant van ‘ik denk aan je’.

In overleg heb ik toen twee kaartjes uitgewerkt, op basis van twee bestaande kaartjes, waarvan ik in totaal 30 stuks heb bijgedragen. (Meer had gekund, maar andere makers moeten ook een kans krijgen, nietwaar?)

Variatie op mijn februarikaartje van 2014, maar niet met de haiku die daarop stond
Deze tekst komt van mijn octoberkaartje van 2014, voor deze gelegenheid opnieuw uitgeschreven.
Het octoberkaartje, opgedragen aan mijn vader, die van een goed glas wijn hield, en graag wat voor een ander over had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: