Doosje met geluk

februari 2011

Ik denk dat de meeste mensen wel een februaridipje hebben: de winter duurt al zo lang, de voornemens van nieuwjaar hebben een smadelijk einde gevonden, en we hebben behoefte aan zonnig en warmer weer. Om de dip te bestrijden hebben we in 2011 een doosje met geluk verzonden. Er was wel een dagje zeefdrukken voor nodig, want het karton waarvan het doosje is gemaakt was te dik voor de printer. Gelukkig was daar het Grafisch Atelier Utrecht aan de Plompetorengracht, tegenwoordig Kapitaal (op Paardenveld). Toen we de doosjes verzonden was het bijna Pasen, dus we hebben er ook maar één of twee paaseitjes in gedaan. We werden er zelf ook vrolijk van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: