Kalender Utrecht Natuurlijk

Nee, dit was geen officiële opdracht (helaas), maar een verzoek van mijn vriendin. Zij werkt als secretaresse bij Utrecht Natuurlijk, de stichting die de Utrechtse kinderboerderijen en stadstuinen beheert en daar van alles organiseert, onder andere voor scholen. Ik wilde het ontwerp wel aan ze verkopen, maar opdrachten gaan nooit naar familie of samenwoonsels van werknemers, zo legde Corrie me het afgelopen weekend nog eens uit. Dat heeft te maken met fatsoenlijke regels van inkoop en zo. Het zou heel geschikt zijn om naar relaties te sturen, maar die regels zijn er terecht.

Gelukkig kan ik het kalendertje, gebaseerd op het logo van Utrecht Natuurlijk, wel laten zien, zodat jullie weten wat je mist. Dit is overigens de derde versie, zeer stabiel, zelfs buiten met een zuchtje wind.

1 gedachte over “Kalender Utrecht Natuurlijk

  1. Corrie zegt:

    Het fijne aan dit kalendertje is, dat je er twee kalenderjaren op kunt zien. En aangezien we begin januari al beginnen te plannen voor het volgende schooljaar, is dat heel nuttig.
    Ik heb het afgelopen maanden enorm gemist, dus ik ben blij, dat ik weer een nieuwe heb.
    Ik kreeg al bewonderende uitroepen van bezoekers bij vorige exemplaren.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: