Te warm

Zie je op de scheurkalender van Plint een mooi kort gedicht van Ivo van Strijtem … bedenk je in welke vorm je de tekst gaat gieten … doe je wat proefjes met het bedrukken en bewerken van loonzakjes (dit was nog vóórdat de zelfgemaakte Sanne Bloem met haar oplosuitdaging kwam) …

… vind je tot je grote geluk ook nog van die mooie enveloppen van moerbeipapier (bij BureauBewust in Utrecht) …

… gaat het niet sneeuwen …

3 gedachten over “Te warm

 1. Nora zegt:

  Je zou zo prachtige theezakjes kunnen maken met losse thee erin, en zelfs thee doosjes kunnen ontwerpen. Misschien een optie om aan te bieden online? Als heel speciaal kado te bestellen voor iemand? Of een grote theezak van papier met tekst in een mooi ontworpen verpakking?

  Wat leuk dat jij woord en daad (papier) zo apart bij elkaar brengt Pieter!

  Beantwoorden
 2. Pieter Smagge zegt:

  Dat is dus wel een beetje mijn ding, woord en daad, tekst en vorm samenbrengen. Daar kan ooit wel thee bij betrokken raken, maar waarschijnlijk niet voordat ik word gegrepen door een thee-tekst – al vrees ik dat ik er dan eerst een T-shirt mee ga bedrukken 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: