Een goede smaak

Net voor de coronacrisis hadden we bedacht dat we maar weer eens een boekje moesten maken met één van Corries verhalen. Het werd een lief kort verhaal over een ontmoeting met een hond. Het verhaal heeft verschillende inspiratiebronnen, waaronder Pepper, de hond van een voormalige collega van Corrie.

Niet alleen de hond, maar ook parfum speelt een rol in het verhaal, wat reden was om de titel te veranderen van „Pepper” in „Een goede neus”.

Omdat het verhaal zich afspeelt in de winter, en we het boekje pas in mei 2020 af hadden, hebben we de 36 exemplaren bewaard voor Valentijnsdag 2021. Was je naaste familie, of lid van Type Logisch, of had je een hond, dan kreeg je van ons een goede met „L’air du Temps” gekruide neus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: