Een nieuwe lente …

Kijk eens aan, dacht ik eind maart, ik heb mijn eerste abonnee! Een lieve vriendin, die me al vaker een opdracht heeft doen toekomen, deed haar moeder voor één jaar mijn seizoens­kaartjes cadeau. Ook heel goed voor mij, want dit schept natuurlijk een extra serieuze verplichting.
Omdat het een Moederdag­geschenk was, begon het voor haar met een laat lente­kaartje. De haiku is van de Japanse dichter Hattori Ransetsu, de amandel­bloesem (nee, geen pruimen) is van Vincent van Gogh.

Het zomerkaartje kwam dit jaar ook wat later, maar dan voor iedereen; het was uit de hand gelopen tot een Project, maar daarover later.


Voor een jaarabonnement (vier zelfgemaakte seizoenskaartjes van wisselende complexiteit) reken ik €40. Zoals je elders op deze website kunt zien, is „kaartje” bij mij een ruim begrip. Als je geïnteresseerd bent, laat dan op de contactpagina een berichtje achter, dan mail of bel ik terug. Zet er wel even bij dat het om een abonnement gaat. Ook voor speciaal ontworpen kaartjes ben ik beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: